Close

Cum alegi cea mai buna agentie SEO?

Piata agentiilor de SEO din Romania este una vasta si fiecare dintre aceste agentii este buna pentru ceva sau la ceva.

 

De aceea, intrebarea pe care un potential client al unei agentii de SEO ar trebui sa si-o adreseze este: “cum gasesc agentia SEO potrivita pentru mine si nevoile afacerii mele?”.

 

Cu toate acestea, conform instrumentelor SEO de analiza a cuvintelor cheie, anual in Google sunt realizate peste 120 de cautari pe fraza: „cea mai buna agentie SEO”.

 

Acesta fiind principalul motiv pentru care ma bucur ca ai descoperit acest articol. Iti voi arata cum sa eviti alegerea unei agentii SEO care este potrivita pentru ceva, dar nu este si relevanta pentru dezvoltarea afacerii tale!

 

Daca vrei sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta, continua sa citesti acest articol.

 

De ce ai nevoie de o agentie SEO?

 

Stabileste obiectivele si rezultatele dorite:

 

Colaborarea cu o agentie SEO fara sa-ti stabilesti in avans intr-un mod cat mai clar posibil ce obiective iti doresti si care sunt rezultatele pe care le astepti, nu-ti va ajuta afacerea sa creasca.

 

Pentru a alege cea mai buna agentie SEO pentru afacerea ta, trebuie sa:

 

 • iti cunosti obiectivele si rezultatele dorite.
 • iti cunosti competitorii din Google.
 • stii ce sa ceri agentiei de SEO cu care vei alege sa colaborezi.

 

De asemenea, in functie de specificul afacerii tale, va trebui sa stii daca ai nevoie de:

 

 • marketing prin continut optimizat SEO, Voice SEO, Link Building, SEO Local sau eCommerce SEO.

 

Si in ceea ce priveste rezultatele, va trebui sa stii daca vrei:

 

 • sa-ti pozitionezi intreg site-ul in topul rezultatelor organice din prima pagina sau doar cateva cuvinte cheie specifice unui anumit produs sau serviciu.
 • sa generezi mai mult trafic organic relevant pentru generarea de lead-uri sau ai nevoie de mai mult trafic organic care sa genereze vanzari in mod direct.

 

Toate aceste obiective si rezultate targetate de afacerea ta vor determina strategiile si tacticile de SEO de care vei avea nevoie pentru a-ti creste afacerea.

 

Si pentru ca nicio agentie SEO nu reprezinta o solutie unica general valabila pentru toate domeniile si pentru toate tipurile de companii, cunoasterea acestor elemente de baza sunt utile atunci cand vei alege cea mai buna agentie SEO pentru afacerea ta.

 

3 criterii ale celei mai bune agentii SEO pentru afacerea ta:

 

Indiferent de nevoile SEO specifice pe care le are afacerea ta, vei gasi o gramada de agentii SEO care concureaza pentru a te castiga ca si client.

Exista cateva caracteristici pe care le poseda cele mai bune companii SEO si le voi enumera pe cele fundamentale:

 

 • Iti prezinta un proces definit pentru a dezvolta si implementa strategii SEO eficiente pentru afacerea ta.
 • Iti prezinta un portofoliu de clienti si rezultatele obtinute pentru acestia.
 • Nu incearca doar sa te faca sa semnezi un contract pentru servicii SEO, ci sunt cu adevarat interesati sa-ti cunoasca afacerea, produsele sau serviciile si audienta pe care o targeteaza afacerea ta.

 

Cum poate o agentie SEO sa-ti ajute afacerea?

 

Daca agentia SEO aleasa este potrivita pentru afacerea ta, aceasta va putea sa iti produca urmatoarele rezultate:

 

 • Iti creeaza brand awareness.
 • Iti imbunateste traficul organic din Google.
 • Iti imbunatateste performantele tehnice ale site-ului si implicit experienta potentialilor clienti pe site.
 • Iti construieste un brand credibil in mediul online.
 • Iti imbunatateste diferite aspecte ale site-ului, cum ar fi compatibilitatea cu dispozitivele mobile, securitatea si viteza.
 • Iti ajuta afacerea sa treaca in fata competitorilor in piata si in Google.
 • Indiferent ca incerci sa-ti gestionezi singur activitatile de SEO sau sa angajezi o agentie de SEO, va trebui sa monitorizezi constant eficienta campaniei tale.

 

Daca vei alege sa colaborezi cu o agentie SEO, fi sigur ca vei primi in fiecare luna un raport detaliat al activitatilor SEO si ca eventuale modificari ale site-ului iti vor fi comunicate si explicate.

 

De asemenea, este important sa iei in considerare si faptul ca SEO este un proces complex care implica o multime de detalii si subtilitati.

 

Cu toate acestea, toate au acelasi obiectiv principal: sa faca din site-ul afacerii tale unul mai usor de inteles si catalogat de catre motoarele de cautare, in timp ce contribuie semnificativ la cresterea vizibilitati online.

 

Servicii SEO pe care ti le poate oferi cea mai buna agentie SEO pentru afacerea ta:

 

 • Technical SEO
 • On-Page SEO
 • Content SEO
 • Off-Page SEO
 • Local SEO
 • Mobile SEO

 

Acestea subseturi ale optimizarii unui site reprezinta o modalitate de catalogare a serviciilor SEO in portiuni mai mici, astfel incat acest proces sa fie mai usor de gestionat.

 

Exista si alte tipuri de SEO, in functie de marimea afacerii tale.

 

De exemplu, o agentie SEO B2B te poate ajuta cu personalizarea strategiei de SEO pentru ca afacerea ta sa-si depaseasca competitorii in Google si sa capteze mai multe lead-uri.

 

In mod similar, o alta agentie de SEO iti poate ajuta afacerea sa atraga si sa converteasca potentialii clienti prin integrarea acestora intr-un funnel de vanzari prin strategii de Content Marketing sau Inbound Marketing.

 

Acestea fiind spuse, indiferent de tipul afacerii tale, serviciile de SEO reprezinta o investitie valoroasa pe care nu ar trebui sa o ignori si nici sa alegi sa colaborezi cu agentia de SEO care ti-a trimis oferta de pret cea mai mica.

 

Daca bugetul de marketing online al afacerii tale iti permite, colaborarea cu cea mai buna agentie SEO pentru afacerea ta va fi modul in care vei reusi sa-ti extinzi afacerea.

 

Dar gasirea celei mai bune agentii SEO pentru afacerea ta este cea mai grea parte. Vei dori sa colaborezi cu o echipa de experti in care sa ai incredere si care sa-ti ofere anumite garantii.

 

Nicio agentie SEO nu-ti poate garanta locul 1 in Google!

 

Este timpul ca afacerea ta sa beneficieze de servicii SEO profesionale? Alege Agentia OneMedia X Group si vei beneficia de un partener de incredere, care poate face ceea ce isi propune si multe altele, dar mai ales care iti ofera garantia rezultatelor. Cum?

 

Simplu. Conform regulamentului Google si recomandarilor lor, o agentie de SEO sau un Specialist SEO nu poate sa-ti garanteze obtinerea locului 1, 2 sau 3 in prima pagina de rezultate organice din Google.

 

De aceea, noi iti garantam ca stabilim impreuna anumite obiective si rezultate SEO pe care o sa le atingem in maxim 12 luni de campanie SEO.

 

Daca nu ne atingem obiectivele pe care le-am stabilit la inceputul colaborarii pentru serviciile SEO, ai posibilitatea de a alege una dintre cele 2 garantii:

 

 1. Primesti banii inapoi pentru ultimele 2 luni de campanie SEO si incetarea contractului de comun accord (fara niciun cost suplimentar).
 2. Iti oferim banii inapoi pentru ultima luna de campanie SEO si vei beneficia GRATUIT de inca 1 luna de servicii SEO din partea casei.

 

Contacteaza-ne si hai sa vedem cum te putem ajuta sa-ti cresti afacerea cu ajutorul serviciilor noastre de SEO.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *