Close

Social Media

Agentia OneMedia X Group din Bucuresti ofera servicii complete de Social Media Marketing pentru cresterea vizibilitatii online a afacerilor.

Campanii Social Media

Indiferent ca ai nevoie de promovare pe Facebook, Instagram, YouTube sau LinkedIn, Agentia OneMedia X Group te ajuta sa ajungi in fata potentialilor clienti.

De ce sa alegi serviciile agentiei noastre?

Iti oferim servicii complete de administrare Social Media si promovare prin campanii PPC. Te ajutam sa transformi prezenta online a afacerii cu continut de calitate, monitorizare zilnica si rezultate semnificativ mai bune.

Administrare conturi de social media

Te ajutam cu administrarea paginilor in retelele sociale, managementul reputatiei online si a comunitatii, dar si cu continut creativ.

Influencer Marketing: iti promovam afacerea prin intermediul influencerilor pentru o vizibilitate mai mare si pentru dezvoltarea afacerii tale.

agentie administrare promovare social media bucuresti

Servicii Social Media

Agentia OneMedia X Group te ajuta sa ai parte de o campanie SEO cu rezultate vizibile si stabile pe termen lung.


Consultanta

Agentia OneMedia X Group ofera servicii de consultanta Social Media pentru companiile mici si mijlocii, care au bugete reduse si o persoana dedicata careia sa-i oferim consultanta.

Audit

Te ajutam cu un audit al situatiei actuale, analiza concurentei si a publicului tinta. Cu noi vei stii tot ce este important despre prezenta afacerii tale in Social Media.

Strategie

Strategie Social Media de la A la Z. Te ajutam sa comunici pe Facebook, Instagram, LinkedIn si YouTube cu potentialii clienti ai afacerii tale, dar si sa-i fidelizezi pe cei actuali.

Management

Iti oferim servicii complete de administrare a conturilor de Social Media. Construim un plan editorial, continutul necesar, strategia pentru postari si community management.

PPC Ads

Propunem strategii de real-time marketing, concursuri si colaborari cu influenceri. Iti crestem audienta, realizam si implementam campanii PPC de Facebook, Instagram si YouTube.

Raportare

Analizam rezultatele obtinute, optimizam strategia daca este necesar si iti oferim transparenta prin rapoarte lunare a activitatilor. Esti pregatit sa castigi mai multa vizibilitate?promovare social media - agentia onemedia x group

01.

ADMINISTRARE

Noi te ajutam sa fii activ pe retelele sociale. Oferim servicii de administrare de pagini in retelele sociale.

02.

REPUTATIE

Oferim servicii de management al reputatiei online. Hai sa te ajutam sa pastrezi curata imaginea afacerii tale!

03.

COMUNITATE

Ne ocupam si de managementul comunitatii actuale, dar si de cresterea numarului de fani, followeri sau abonati.

04.

CONTINUT

Pe baza unei strategii si a unui plan editorial, ne ocupam de creare de continut creativ optimizat pentru fiecare platforma.