Publicare Advertoriale

  • Ce este un advertorial?

Advertorialele sunt articole platite distribuite pe site-uri cu autoritate SEO si relevanta. Prin intermediul acestor advertoriale platite, afacerea ta are oportunitatea de a prezenta informatii despre un produs sau serviciu sub forma unui editorial obiectiv.

  • Ce pret au aceste advertoriale?

Preturile advertorialelor difera in functie de site-ul pe care sunt publicate si de autoritatea in SEO a fiecarui site. Cu cat autoritatea, traficul si relevanta unui site sunt mai mari, cu atat si pretul va fi mai mare.

De asemenea, in functie de obiectivele campaniei de advertoriale se poate construi un pachet personalizat de advertoriale care tine cont de bugetul fiecarui client.

Consultanta
Suntem aici ca sa te ajutam sa stabilesti o strategie de publicare advertoriale care sa-ti ajute afacerea sa obtina vizibilitate mai mare in online si mai mult trafic organic din Google.
Promovare Site
Iti analizam competitori, adaptam strategia de Content Marketing, SEO si advertoriale pentru ca site-ul afacerii tale sa beneficieze de promovarea de care are nevoie.
Backlink-uri SEO
Prin publicarea de advertoriale SEO, site-ul afacerii tale va beneficia de backlink-uri (link building) de calitate, relevante si utile pentru SEO. Rankeaza mai usor pe cuvintele cheie targetate.
right_bottom_02right_bottom_01

Oferta Advertoriale

Implementam strategii eficiente de link building care ajuta brandurile sa-si atinga obiectivele de business. Hai sa discutam!

Rezultate pe care le poti masura

Conectam elementele vitale in comunicarea si promovarea online a afacerii tale pentru a iti atinge obiectivele de vizibilitate si vanzari.

+40K trafic organic in personal branding
StoianCiprian.Blog - blog personal care a generat in 2020 peste 200 de mii trafic organic.
100K trafic organic pentru Auto Schunn
Am ajutat site-ul Auto Schunn sa atinga un trafic organic anual de 100 de mii.
+36K trafic organic pentru Agentia re7consulting
Am ajutat Agentia re7consulting sa genereze peste 36 de mii de vizite din Google in 2020.
+150 de influenceri pentru Bohemians
Coordonare campanie cu +150 de influenceri pentru Bohemians. Am generat vizibilitate brandului si comenzi in valoare de ~1000 lei cu ZERO buget investit.

Vrei o campanie de advertoriale platite?

Suntem aici sa-ti sustinem afacerea cu campanii de advertoriale SEO eficiente. Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectul tau!