Close

Campanii Advertoriale

Agentia OneMedia X Group din Bucuresti te ajuta sa imbunatatesti vizibilitatea site-ului prin intermediul unor campanii personalizate de advertoriale.

Publicare Advertoriale

Ce este un advertorial?

Advertorialele sunt articole platite distribuite pe site-uri cu autoritate SEO si relevanta. Prin intermediul acestor advertoriale platite, afacerea ta are oportunitatea de a prezenta informatii despre un produs sau serviciu sub forma unui editorial obiectiv.

Ce pret au aceste advertoriale?

Preturile advertorialelor difera in functie de site-ul pe care sunt publicate si de autoritatea in SEO a fiecarui site. Cu cat autoritatea, traficul si relevanta unui site sunt mai mari, cu atat si pretul va fi mai mare.

De asemenea, in functie de obiectivele campaniei de advertoriale se poate construi un pachet personalizat de advertoriale care tine cont de bugetul fiecarui client.campanii advertoriale seo
Consultanta

Suntem aici ca sa te ajutam sa stabilesti o strategie de publicare advertoriale care sa-ti ajute afacerea sa obtina vizibilitate mai mare in online si mai mult trafic organic din Google.

Promovare Site

Iti analizam competitori, adaptam strategia de Content Marketing, SEO si advertoriale pentru ca site-ul afacerii tale sa beneficieze de promovarea de care are nevoie.

Backlink-uri

Prin publicarea de advertoriale SEO, site-ul afacerii tale va beneficia de backlink-uri (link building) de calitate, relevante si utile pentru SEO. Rankeaza mai usor pe cuvintele cheie targetate.Vrei o campanie de advertoriale platite?

Agentia OneMedia X Group a publicat doar in 2020 peste 250 de advertoriale platite.

campanii link building prin advertoriale seo

01.

ANALIZA

Incepem cu o analiza a domeniului de activitate, a cuvintelor cheie targetate si a competitorilor.

02.

STRATEGIE

Apoi ne axam pe conturarea unei strategii pentru campania de advertoriale SEO.

03.

LINKURI

A venit momentul pentru publicarea advertorialelor pe site-urile ales in strategia realizata anterior.

04.

RAPORTARE

Monitorizam rezultatele, raportam lunar, implementam strategia si daca este nevoie o adaptam pana obtinem rezultatele dorite.

De ce ai nevoie de advertoriale SEO?Simplu. Advertorialele SEO reprezinta una dintre cele mai facile modalitati de a atrage backlink-uri de calitate catre site-ul afacerii tale. Astfel vei reusi sa imbunatatesti vizibilitatea si credibilitatea site-ului, dar si sa rankezi pe cuvintele cheie targetate mult mai repede si mai usor.