Agentie campanii PPC

Agentie PPC

Implementam campanii PPC personalizate

Facebook Ads

Implementam campanii profitabile de promovare. Atragem atentia potentialilor clienti si ii convertim in clienti fideli pentru afacerea ta.

Instagram Ads

De departe cea mai populara platforma de promovare online pentru afacerile care doresc awareness, consideration si conversions.

LinkedIn Ads

Te ajutam sa utilizezi LinkedIn pentru targetarea a peste 630 de milioane de profesionisti worldwide indiferent ca ai o afacere B2B sau B2C.

Google Ads

Campanii PPC care iti complementeza rezultatele organice din Google. Reducem costul per click, bugetul cheltuit si imbunatatim ROI-ul.

Display Ads

Bannere statice sau animate distribuite in reteaua site-urilor partenere Google si care ajung la audienta targetata.

Shopping Ads

Ai un magazin online? Utilizeaza Google Shopping Ads pentru cresterea vanzarilor online si imbunatatirea ROI-ului.

Native Ads

Parteneriate strategice de publicitate nativa adaptata contextual platformei prin care este livrata catre potentialii clienti ai afacerii tale.

Retargeting Ads

Campanii PPC de remarketing pentru targetarea oamenilor care au interactionat in trecut cu site-ul afacerii tale.
Servicii PPC

Genereaza mai multi clienti si vanzari mai mari

Serviciile PPC te ajuta sa beneficiezi de o expunere mai mare, sa atragi atentia unui numar mai mare de potentiali clienti si sa converstesti mai multi clienti in fiecare luna.

OneMedia Agency Group iti ofera rezultate care te ajuta sa-ti atingi constant obiectivele de business si care iti maximizeaza rentabilitatea investitiei.

Doresti sa-ti dezvolti afacerea?

1111