Content Marketing

  • strategie eficienta de content marketing se axeaza pe cresterea interesului potentialilor clienti pentru produsele sau serviciile unei afaceri.

De ce ai nevoie de o strategie de content marketing?

Strategiile de marketing prin continut iti ajuta afacerea sa se pozitioneze in piata si sa mentina interesul potentialilor clienti.

De asemenea, content marketingul este un element important pentru strategia de SEO a unei afaceri.

Care sunt avantajele unor servicii de Content Marketing?

Marketing-ul prin continut este una dintre cele mai eficiente modalitati prin intermediul careia o afacere poate atrage audienta si clienti noi.

Ai nevoie de o strategie de content marketing pentru a obtine: mai multa vizibilitate in Google, mai mult trafic din Social Media, mai multe conversii, o reputatie mai buna in online si o relatie mai buna cu potentialii clienti.

Agentia OneMedia X Group – cu noi ai parte de strategii si servicii de Content Marketing eficiente.

content marketing
Strategie Content
Iti proiectam o strategie de continut atent calibrata. Vei atrage publicul potrivit si vei avea o afacere mai vizibila decat competitorii.
Social Media
Ai nevoie de continut pentru Social Media? Agentia OneMedia X Group te ajuta cu strategii de marketing prin continut pentru Social Media.
Redactare articole
Redactam continut care atrage, informeaza si educa cititorii. Ai nevoie de articole pentru blog sau de advertoriale?
Foto-Video
Ai nevoie de content foto-video pentru promovarea online a afacerii tale? Suntem aici ca sa te ajutam sa produci tot continutul necesar.
Generare Lead-uri
Ne ocupam de generarea clientilor potentiali de care ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii. Continutul nostru va convinge si va converti.
Grafica & eBook-uri
Oferim servicii complete de design grafic si de realizarea de eBook-uri profesionale pentru strategii de generare lead-uri.
right_bottom_02right_bottom_01

Agentie Content Marketing

Oferim servicii de marketing prin continut construite pe strategii bine elaborate, totul pentru a realiza continutul de care un brand are nevoie pentru a obtine rezultate in mediul online.

Rezultate pe care le poti masura

Conectam elementele vitale in comunicarea si promovarea online a afacerii tale pentru a iti atinge obiectivele de vizibilitate si vanzari.

+40K trafic organic in personal branding
StoianCiprian.Blog - blog personal care a generat in 2020 peste 200 de mii trafic organic.
100K trafic organic pentru Auto Schunn
Am ajutat site-ul Auto Schunn sa atinga un trafic organic anual de 100 de mii.
+36K trafic organic pentru Agentia re7consulting
Am ajutat Agentia re7consulting sa genereze peste 36 de mii de vizite din Google in 2020.
+150 de influenceri pentru Bohemians
Coordonare campanie cu +150 de influenceri pentru Bohemians. Am generat vizibilitate brandului si comenzi in valoare de ~1000 lei cu ZERO buget investit.
doctor seo - Agentia OneMedia X Group

Vrei mai multe informatii?

Suntem aici sa-ti sustinem afacerea cu servicii de marketing prin continut. Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectul tau!