Close

Content Marketing

Agentia OneMedia X Group din Bucuresti ofera servicii de marketing prin continut pentru generarea de clienti noi.

Content Marketing

O strategie eficienta de content marketing se axeaza pe cresterea interesului potentialilor clienti pentru produsele sau serviciile unei afaceri.

De ce ai nevoie de o strategie de content marketing?

Strategiile de marketing prin continut iti ajuta afacerea sa se pozitioneze in piata si sa mentina interesul potentialilor clienti.

De asemenea, content marketingul este un element important pentru strategia de SEO a unei afaceri.

Care sunt avantajele unor servicii de Content Marketing?

Marketing-ul prin continut este una dintre cele mai eficiente modalitati prin intermediul careia o afacere poate atrage audienta si clienti noi.

Ai nevoie de o strategie de content marketing pentru a obtine: mai multa vizibilitate in Google, mai mult trafic din Social Media, mai multe conversii, o reputatie mai buna in online si o relatie mai buna cu potentialii clienti.


agentie content marketing

Servicii Content Marketing

Agentia OneMedia X Group - cu noi ai parte de strategii de Content Marketing eficiente.


Strategie Content

Iti proiectam o strategie de continut atent calibrata. Vei atrage publicul potrivit si vei avea o afacere mai vizibila decat competitorii.

Social Media

Ai nevoie de continut pentru Social Media? Agentia OneMedia X Group te ajuta cu strategii de marketing prin continut pentru Social Media.

Redactare articole

Redactam continut care atrage, informeaza si educa cititorii. Ai nevoie de articole pentru blog sau de advertoriale? Hai sa te ajutam!

Foto-Video

Ai nevoie de content foto-video pentru promovarea online a afacerii tale? Suntem aici ca sa te ajutam sa produci tot continutul necesar.

Generare Lead-uri

Ne ocupam de generarea clientilor potentiali de care ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii. Continutul nostru va convinge si va converti.

Grafica & eBook-uri

Oferim servicii complete de design grafic, dar si suport pentru realizarea de eBook-uri profesionale pe care le utilizam in strategii de generare lead-uri.



agentia onemedia x group - strategie content marketing

01.

STUDIEM

Primul pas pe care il facem consta intr-o scanare profunda a identitatii brandului, a obiectivelor de marketing prin continut si un audit al continutului existent pentru a intelege ce a functionat si ce nu.

02.

ANALIZAM

Urmatorul pas este sa analizam cuvintele cheie targetate si continutul competitorilor pentru a afla ce au facut si cum a functionat pentru ei. Asa stim sigur ce avem de facut pentru afacerea ta.

03.

ADAPTAM

Ne adaptam stilul si tonul la unul care reflecta identitatea si vocea brandului tau. Vom realiza continut care sa vorbeasca direct cu publicul tinta. Iti oferim o abordare fresh si unica in continut.

04.

REZULTATE

Vom ajusta in mod constant strategia de content marketing pe baza rezultatelor obtinute si vom avea grija sa obtinem rezultatele necesare pentru cresterea afacerii tale.

Cauti o agentie de content marketing?



Agentia OneMedia X Group – realizam continut care rezoneaza cu clientii brandurilor pentru care lucram. Oferim servicii de marketing prin continut construite pe strategii bine elaborate, totul pentru a realiza continutul de care un brand are nevoie pentru a obtine rezultate in mediul online.