Agentie SEO

  • Agentia OneMedia X Group este partenerul ideal pentru afacerile care vor sa ajunga in topul rezultatelor organice din Google.

De ce sa faci SEO cu noi?

Ne pasa, succesul afacerii tale este si succesul agentiei OneMedia X Group. Ceea ce face ca serviciile noastre de SEO sa fie cea mai buna solutie pentru afacerea ta.

De asemenea, cel putin in ultimii 4 ani, niciunul dintre proiectele noastre nu a fost penalizat manual sau automat de Google.

Ai nevoie de ajutorul unei agentii SEO?

Daca ai o afacere mica, cel mai probabil vei putea face singur mare parte din munca.

Insa, trebuie sa iei in considerare si faptul ca activitatile de SEO iti vor ocupa mult timp si de obicei dureaza intre 12 – 24 luni pana cand vei obtine rezultate pe cont propriu.

Consultanta SEO
Alege servicii de consultanta SEO oferite de un specialist SEO cu peste 8 ani de rezultate pozitive pentru firme din Romania si Germania.
Audit SEO
Audit SEO complet: analiza cuvinte cheie, analiza website si competitori. Totul pentru ca afacerea ta sa beneficieze de o campanie SEO eficienta.
SEO On-Page
Optimizare SEO On-Page de la A la Z. Cu noi iti vei imbunatati performantele tehnice ale site-ului si vei genera mai mult trafic organic din Google.
Content Marketing
Continutul este un element esential pentru a avea succes in online. Concepem si implementa strategii de content marketing care iti imbunatatesc semnificativ rezultatele SEO.
SEO Off-Page
Iti oferim servicii SEO Off-Page care iti genereaza constant backlink-uri de calitate si relevante pentru ca afacerea ta sa obtina rezultate SEO vizibile.
Raportare SEO
Cu noi ai parte de transparenta. Iti oferim campanii SEO cu raportare lunara a activitatii si rezultatelor. Contractul nostru pentru servicii SEO include si 2 garantii care te protejeaza.
Am crescut traficul organic cu +159.80% pentru Agentia re7consulting din Bucuresti in doar 9 luni.
right_bottom_02right_bottom_01

OFERTA SEO

Agentia OneMedia X Group - alege o oferta de optimizare SEO care iti ofera rezultate vizibile si masurabile pentru afacerea ta. Hai sa discutam!

Rezultate pe care le poti masura

Vrei o campanie SEO eficienta? Oferim consultanta SEO, audit SEO si implementam campanii SEO personalizate proiectul tau!

+40K trafic organic in personal branding
StoianCiprian.Blog - blog personal care a generat in 2020 peste 200 de mii trafic organic.
100K trafic organic pentru Auto Schunn
Am ajutat site-ul Auto Schunn sa atinga un trafic organic anual de 100 de mii.
+36K trafic organic pentru Agentia re7consulting
Am ajutat Agentia re7consulting sa genereze peste 36 de mii de vizite din Google in 2020.
Preturi si Servicii SEO
In calitate de client in Agentia OneMedia X Group vei beneficia de servicii SEO dedicate si preturi competitive.

CERE OFERTA SEO

Suntem aici sa-ti sustinem afacerea cu servicii de Optimizare SEO de calitate. Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectul tau!