Close

Servicii SEO

Agentia OneMedia X Group din Bucuresti ofera servicii complete de promovare prin SEO pentru ca afacerea ta sa atraga mai mult trafic organic.

Cauti agentie SEO?

Agentia OneMedia X Group nu este doar o alta firma care ofera servicii SEO. Noi suntem partenerul afacerilor care vor sa ajunga in topul rezultatelor organice din Google!

De ce sa alegi serviciile agentiei noastre?

Ne pasa, succesul afacerii tale este si succesul agentiei OneMedia X Group. Ceea ce face ca serviciile noastre de SEO sa fie cea mai buna solutie pentru afacerea ta.

De asemenea, cel putin in ultimii 4 ani, niciunul dintre proiectele noastre nu a fost penalizat manual sau automat de Google.

Ai nevoie de ajutorul unei agentii SEO?

Daca ai o afacere mica la nivel local, cel mai probabil vei putea face singur mare parte din munca. Insa, trebuie sa iei in considerare si faptul ca activitatile de SEO iti vor ocupa mult timp si de obicei dureaza intre 4 – 12 luni pana cand vei obtine rezultate (indiferent daca iti vei face singur SEO sau vei apela la serviciile unei agentii).

marketing imobiliar
Consultanta SEO

Alege servicii de consultanta SEO oferite de un specialist SEO cu peste 8 ani de rezultate pozitive pentru firme din Romania si Germania.

Audit SEO

Audit SEO complet: analiza cuvinte cheie, analiza website si competitori. Totul pentru ca afacerea ta sa beneficieze de o campanie SEO eficienta.

SEO On-Page

Optimizare SEO On-Page de la A la Z. Cu noi iti vei imbunatati performantele tehnice ale site-ului si vei genera mai mult trafic organic din Google.

Content Marketing

Continutul este un element esential pentru a avea succes in online. Concepem si implementa strategii de content marketing care iti imbunatatesc semnificativ rezultatele SEO.

SEO Off-Page

Iti oferim servicii SEO Off-Page care iti genereaza constant backlink-uri de calitate si relevante pentru ca afacerea ta sa obtina rezultate SEO vizibile.

Raportare SEO

Cu noi ai parte de transparenta. Iti oferim campanii SEO cu raportare lunara a activitatii si rezultatelor. Contractul nostru pentru servicii SEO include si 2 garantii care te protejeaza.Vrei o campanie SEO eficienta?

Agentia OneMedia X Group te ajuta sa ai parte de o campanie SEO cu rezultate vizibile si stabile pe termen lung.

agentia onemedia x group optimizare seo bucuresti

01.

ANALIZA

Pentru inceput ne axam pe realizarea unor audituri pentru elementele cele mai importante: Website, Competitori si Cuvinte Cheie.

02.

STRATEGIE

Urmatorul pas consta in costruirea unei strategii SEO eficiente si in conectarea site-ului cu Google Search Console.

03.

LINKURI

Apoi construim si implementam o strategie de SEO Off-Page pentru a genera backlink-uri relevante pentru site-ul afacerii tale.

04.

RAPORTARE

Insa, sa nu crezi ca ne oprim aici. Monitorizam constant rezultatele obtinute, raportam lunar si iti propunem constant noi oportunitati de crestere a traficului organic.

Nicio agentie SEO nu-ti poate garanta locul 1 in Google!Fereste-te de specialistii sau firmele de SEO care garanteaza obtinerea unei anumite pozitii pentru cuvintele cheie targetate. Google iti recomanda sa eviti sa colaborezi cu cineva care pretinde „o relatie speciala” cu Google sau care iti ofera „indexare prioritara”.

Chiar daca nu-ti garantam locul 1 – 5 in topul rezultatelor organice in Google, Agentia OneMedia X Group iti garanteaza ca site-ul tau va genera mai mult trafic organic. Cum iti garantam acest lucru?

Daca nu ne atingem obiectivele pe care le-am stabilit la inceputul colaborarii pentru serviciile SEO, ai posibilitatea de a alege una dintre cele 2 garantii:

1. Primesti banii inapoi pentru ultimele 2 luni de campanie SEO si incetarea contractului de comun accord (fara niciun cost suplimentar).
2. Iti oferim banii inapoi pentru ultima luna de campanie SEO si vei beneficia GRATUIT de inca 1 luna de servicii SEO din partea casei.