Optimizare Site » Vanzari

Servicii SEO

Agentia OneMedia X Group este o firma din Bucuresti – agentie infiintata de Ciprian Stoian, Specialist SEO cu peste 8 ani experienta in furnizarea de servicii SEO cu rezultate vizibile. Agentia livreaza servicii profesionale de optimizare website-uri si magazine online: SEO On-Page & SEO Off-Page.

Ai nevoie de serviciile unei agentii SEO?

Ciprian Stoian - Specialist SEOStoian Ciprian este Specialist SEO, certificat: Google Mobile Sites, Google Analytics & Link Research Tools.

Ciprian si-a imbunatatit skill-urile in SEO pe durata a 5 ani de freelancing. Ulterior lucrand timp de 3 ani ca SEO Manager in Agentia re7consulting.

De ce sa faci SEO cu noi?

 • Agentia OneMedia X Group din Bucuresti este partenerul ideal pentru afacerile care vor servicii de SEO profesionale si sa obtina cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt posibil.

Ne pasa, succesul afacerii tale este si succesul agentiei OneMedia X Group. Ceea ce face ca serviciile noastre de SEO sa fie cea mai buna solutie pentru afacerea ta.

Nu spunem ca suntem „cea mai buna agentie SEO”. Insa, iti spunem ca serviciile noastre de SEO iti vor aduce clienti pe viata si rezultate stabile pe termen lung.

Cauti servicii SEO pentru un magazin online?

Oferim si servicii de optimizare SEO profesionale pentru magazine online. Hai sa discutam despre cum te putem ajuta sa-ti cresti vizibilitatea in Google!

doctor seo
doctor seo
doctor seo
Consultanta SEO
Alege servicii de consultanta SEO oferite de Ciprian Stoian, specialist SEO cu peste 8 ani de rezultate pozitive pentru firme din Romania si Germania.
Audit SEO
Audit SEO complet: analiza cuvinte cheie, analiza website, analiza backlink-uri si audit competitori. Totul pentru ca afacerea ta sa beneficieze de o campanie SEO eficienta care sa livreze rezultatele dorite.
SEO On-Page
Optimizare SEO On-Page de la A la Z. Cu noi iti vei imbunatati performantele tehnice ale site-ului si vei genera mai mult trafic organic din Google.
Content Marketing
Continutul este un element esential pentru a avea succes in online. Concepem si implementa strategii de content marketing care iti imbunatatesc semnificativ rezultatele SEO.
SEO Off-Page
Iti oferim servicii SEO Off-Page care iti genereaza constant backlink-uri de calitate si relevante pentru ca afacerea ta sa obtina rezultate SEO vizibile.
Raportare SEO
Cu noi ai parte de transparenta. Iti oferim servicii de optimizare website cu raportare lunara a activitatilor realizate si a rezultatelor obtinute.

Clienti servicii SEO

Cauti o agentie SEO cu servicii profesionale?

Antreprenor - Stoian Ciprian
Agentia OneMedia X Group este infiintata in Ianuarie 2020 de Stoian Ciprian, specialist SEO cu peste 8 ani experienta in campanii de Marketing Online & SEO. Din 2012 si pana in prezent, Stoian Ciprian a avut peste 154 de clienti, atat ca Freelancer, cat si ca SEO Manager in Agentia re7consulting.

+94% crestere vizibilitate organica in Google
+143 de aparitii in presa nationala sau locala. In perioada Ianuarie - Septembrie 2021, serviciile de Optimizare website si continut oferite colaboratorilor de la re7consulting au generat o crestere a vizibilitatii organice de +94.40%.
+79% crestere organica in 9 luni - dealer auto
+80 de aparitii in presa nationala, locala sau pe bloguri. Serviciile SEO livrate de Ciprian au ajutat unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania sa obtina o crestere a vizibilitatii in Google de peste 79% in 9 luni din 2021 vs. 2020.
+27K trafic organic lunar - Branding Personal
In doar 9 luni din 2021, blogul personal al lui Ciprian a generat peste 240.000 trafic organic din Google prin Content Marketing. Indiferent de domeniul de activitate sau competitori, livram servicii Marketing Online & SEO cu rezultate vizibile!
Experienta & Rezultate Vizibile in cifre
OneMedia X Group este o agentie de Marketing Online & SEO din Bucuresti infiintata de un specialist SEO cu peste 8 ani experienta in campanii de marketing digital si SEO implementate pentru domenii de activitate multiple.
+84% trafic organic in 9 luni:
doctor seo trafic organic google
+40% trafic organic in 6 luni:
doctor seo trafic organic

Ce includ serviciile de optimizare site?

 • Analiza competitorilor
 • Analiza cuvinte cheie
 • Analiza SEO On-Page
 • Audit SEO Tehnic
 • Analiza SEO Off-Page
 • Optimizarea structurii interne
 • Optimizarea continutului din pagini
 • Link Building prin Content Marketing
 • Configurare Analytics & Search Console
 • Monitorizare si raportare cuvinte cheie

De ce Agentia OneMedia X Group?

Serviciile noastre de SEO au ajutat site-ul agentiei re7consulting sa ajunga in topul rezultatelor organice din Google.

Colaborarea afacerii tale cu Agentia OneMedia X Group iti ofera acces la servicii SEO care te ajuta sa ai clienti pe viata.

Cere o oferta SEO personalizata

  doctor seo - Agentia OneMedia X Group

  Servicii SEO preturi:

  Agentia OneMedia X Group ofera servicii SEO On-Page incepand de la +484 euro (one-time). Serviciile de SEO Off-Page incep de la +925 euro / luna (minim 6 – 12 luni, pretul lunar include si bugetul de Link Building).