Optimizare Site » Vanzari

Servicii SEO

Agentia OneMedia X Group este o firma din Bucuresti – agentie infiintata de Ciprian Stoian, Specialist SEO cu peste 8 ani experienta in furnizarea de servicii SEO cu rezultate vizibile. Agentia livreaza servicii profesionale de optimizare website-uri si magazine online: SEO On-Page & SEO Off-Page.

Ai nevoie de serviciile unei agentii SEO?

Ciprian Stoian - Specialist SEOCiprian Stoian este certificat: Google Mobile Sites, Google Analytics & Link Research Tools.

Ciprian si-a imbunatatit skill-urile in SEO pe durata a 5 ani de freelancing. Ulterior lucrand timp de 3 ani ca SEO Manager in Agentia re7consulting.

De ce sa faci SEO cu noi?

 • Agentia OneMedia X Group din Bucuresti este partenerul ideal pentru afacerile care vor servicii de SEO profesionale si sa obtina cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt posibil.

Ne pasa, succesul afacerii tale este si succesul agentiei OneMedia X Group. Ceea ce face ca serviciile noastre de SEO sa fie cea mai buna solutie pentru afacerea ta.

Nu spunem ca suntem „cea mai buna agentie SEO”. Insa, iti spunem ca serviciile noastre de SEO iti vor aduce clienti pe viata si rezultate stabile pe termen lung.

Cauti servicii SEO pentru un magazin online?

Oferim si servicii de optimizare SEO profesionale pentru magazine online. Hai sa discutam despre cum te putem ajuta sa-ti cresti vizibilitatea in Google!

doctor seo
doctor seo
doctor seo
Consultanta SEO
Alege servicii de consultanta SEO oferite de Ciprian Stoian, specialist SEO cu peste 8 ani de rezultate pozitive pentru firme din Romania si Germania.
Audit SEO
Audit SEO complet: analiza cuvinte cheie, analiza website, analiza backlink-uri si audit competitori. Totul pentru ca afacerea ta sa beneficieze de o campanie SEO eficienta care sa livreze rezultatele dorite.
SEO On-Page
Optimizare SEO On-Page de la A la Z. Cu noi iti vei imbunatati performantele tehnice ale site-ului si vei genera mai mult trafic organic din Google.
Content Marketing
Continutul este un element esential pentru a avea succes in online. Concepem si implementa strategii de content marketing care iti imbunatatesc semnificativ rezultatele SEO.
SEO Off-Page
Iti oferim servicii SEO Off-Page care iti genereaza constant backlink-uri de calitate si relevante pentru ca afacerea ta sa obtina rezultate SEO vizibile.
Raportare SEO
Cu noi ai parte de transparenta. Iti oferim servicii de optimizare website cu raportare lunara a activitatilor realizate si a rezultatelor obtinute.

Clienti servicii SEO

Am crescut traficul organic cu +159.80% pentru Agentia re7consulting din Bucuresti in doar 9 luni.

Rezultate pe care le poti masura

Vrei o campanie SEO eficienta? Oferim consultanta SEO, audit SEO si raportare lunara. Implementam servicii profesionale de optimizare website!

+40K trafic organic in personal branding
StoianCiprian.Blog - blog personal care a generat in 2020 peste 200 de mii trafic organic.
100K trafic organic pentru Auto Schunn
Am ajutat site-ul Auto Schunn sa atinga un trafic organic anual de 100 de mii.
+36K trafic organic pentru Agentia re7consulting
Am ajutat Agentia re7consulting sa genereze peste 36 de mii de vizite din Google in 2020.
Preturi si Servicii SEO
In calitate de client in Agentia OneMedia X Group vei beneficia de servicii SEO dedicate si preturi competitive.
+84% trafic organic in 9 luni:
doctor seo trafic organic google
+40% trafic organic in 6 luni:
doctor seo trafic organic

Ce includ serviciile de optimizare site?

 • Analiza competitorilor
 • Analiza cuvinte cheie
 • Analiza SEO On-Page
 • Audit SEO Tehnic
 • Analiza SEO Off-Page
 • Optimizarea structurii interne
 • Optimizarea continutului din pagini
 • Link Building prin Content Marketing
 • Configurare Analytics & Search Console
 • Monitorizare si raportare cuvinte cheie

De ce Agentia OneMedia X Group?

Serviciile noastre de SEO au ajutat site-ul agentiei re7consulting sa ajunga in topul rezultatelor organice din Google.

Colaborarea afacerii tale cu Agentia OneMedia X Group iti ofera acces la servicii SEO care te ajuta sa ai clienti pe viata.

Cere o oferta SEO personalizata

  doctor seo - Agentia OneMedia X Group

  Servicii SEO preturi:

  Agentia OneMedia X Group ofera servicii SEO On-Page incepand de la +484 euro (one-time). Serviciile de SEO Off-Page incep de la +925 euro / luna (minim 6 – 12 luni, pretul lunar include si bugetul de Link Building).