optimizare seo arad

Agentia OneMedia X Group ofera servicii SEO profesionale pentru afacerile din Arad - SEO Local, National sau International.

"Stoian Ciprian stie sa ofere rezultatele SEO dorite, acesta fiind si motivul pentru care a fost angajatul agentiei noastre timp de 3 ani si suntem clientii serviciilor de SEO oferite de Agentia OneMedia X Group."
Alexandra-Maria-Cerbu-head-of-Digital-Marketing-agentia-re7consulting-Romania
Alexandra Lovin
Head of Digital Marketing @ re7consulting

agentie SEO Arad

Agentia OneMedia X Group din Bucuresti este infiintata de Stoian Ciprian – specialist SEO cu peste 8 ani experienta, atat ca freelancer (+5 ani), cat si ca SEO Manager (3 ani).

Serviciile SEO oferite sunt exact cea ce cauti pentru promovarea afacerii tale in Arad, la nivel national sau international.

consultanta marketing online
despre agentia onemedia x group

SEO Local - national
sau International

Indiferent ca afacerea este locala, nationala sau internationala, ne-am propus sa ajutam afacerile din Arad sa creasca in Google.

Agentie full-service
de Marketing Online

Agentia OneMedia X Group din Bucuresti ofera servicii complete de marketing online pentru afacerile din Arad.

optimizare site Arad

1. Audit SEO

Incepem colaborarea cu un audit SEO al afacerii si competitorilor. Auditul SEO va contine un raport detaliat despre starea site-ului, pozitionarea site-ului in motoarele de cautare, competitori si care este cea mai eficienta strategie SEO pentru promovarea afacerii.

2. Analiza cuvinte cheie

Stabilim care sunt cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta, obiectivele stabilite si audienta targetata. Iti prezentam o lista completa de cuvinte cheie aranjata in functie de potentialul de trafic, nivelul de dificultate si in functie de intentie: informationale, comerciale si tranzactionale.

3. SEO On-Page

Optimizam SEO site-ul atat din punct de vedere basic: titluri, descrieri, url-uri, continut si alt textul imaginilor, cat si din punct de vedere PRO: UX (experienta vizitatorilor pe site), Schema.Org, structura interna a URL-urilor, etc.

4. Content Marketing SEO

Utilizam instrumente SEO dedicate pentru a analiza continutul de pe site-urile competitorilor directi, astfel incat sa-ti optimizam continutul de pe site mai bine decat este cel al competitorilor din Google. Stim daca este nevoie sa adaugam mai mult text sau alte cuvinte pe site.

5. SEO Off-Page

Pentru ca regulile algoritmilor utilizati de Google interzic achizitionarea de backlink-uri, noi nu facem acest lucru. Utilizam strategii de PR Digital pentru a construi un profil de backlink-uri de calitate pentru site-ul afacerii tale din Arad. De asemenea, ne axam si pe atragerea de backlink-uri locale cu autoritate SEO.

6. Monitorizare si Raportare

Monitorizam saptamanal campania de SEO pe care o implementam pentru afacerea ta din Arad. Oferim raportare completa la final de luna. Iti detaliem ce am facut si cum a evoluat site-ul din punct de vedere SEO.

Cere oferta SEO

Nu a fost niciodata mai usor sa beneficiezi de servicii SEO profesionale pentru afacerea ta din Arad!