Promovare PPC

  • Implementam campanii de promovare PPC axate pe cresterea numarului de comenzi si lead-uri.

De ce sa lucrezi cu Agentia OneMedia X Group?

Livram rezultate care te ajuta sa-ti atingi obiectivele si iti administram conturile, monitorizand constant ofertele afacerii tale si bugetul.

Cum te ajuta promovarea prin reclame PPC?

Reclamele PPC sunt utile pentru promovarea unei afaceri pentru ca pot genera rezultate excelente la costuri relativ mici. Investitiile in campaniile PPC pot fi masurate si impactul acestora poate fi evaluat constant.

Iti oferim: campanii de promovare prin Search Network, promovare in Google prin reteaua de display GDN, campanii de promovare prin continut video (YouTube, Facebook, Instagram), campanii pentru brand awareness si campanii de generare de lead-uri.

agentie campanii ppc
Consultanta PPC
Agentia OneMedia X Group ofera servicii de consultanta PPC pentru companiile mici si mijlocii, care au bugete reduse si o persoana dedicata careia sa-i oferim consultanta.
Audit PPC
Te ajutam cu un audit al situatiei actuale, analiza concurentei si a publicului tinta. Cu noi vei stii tot ce este important despre campaniile tale de Pay-Per-Click.
Strategie PPC
Strategie Pay-Per-Click de la A la Z. Te ajutam sa targetezi potentialii clienti cu reclame platite si mesaje contextuale livrate la momentul potrivit prin intermediul platformei potrivite.
Management PPC
Iti oferim servicii complete de administrare a campaniilor de promovare PPC. Monitorizam si optimizam constant campaniile PPC. Livram raportare lunara.
PPC Ads
Propunem strategii inovative de PPC, implementam concursuri si colaborari cu influenceri. Iti crestem audienta, realizam si implementam campanii de promovare PPC.
Monitorizare & Raportare
Analizam rezultatele obtinute, optimizam strategia daca este necesar si iti oferim transparenta prin rapoarte lunare a activitatilor. Cere acum o oferta pentru gestiune campanii PPC.
right_bottom_02right_bottom_01

Cere oferta PPC

Te ajutam sa implementezi campanii PPC eficiente pentru afacerea ta!

Rezultate pe care le poti masura

Conectam elementele vitale in comunicarea si promovarea online a afacerii tale pentru a iti atinge obiectivele de vizibilitate si vanzari.

+40K trafic organic in personal branding
StoianCiprian.Blog - blog personal care a generat in 2020 peste 200 de mii trafic organic.
100K trafic organic pentru Auto Schunn
Am ajutat site-ul Auto Schunn sa atinga un trafic organic anual de 100 de mii.
+36K trafic organic pentru Agentia re7consulting
Am ajutat Agentia re7consulting sa genereze peste 36 de mii de vizite din Google in 2020.
+150 de influenceri pentru Bohemians
Coordonare campanie cu +150 de influenceri pentru Bohemians. Am generat vizibilitate brandului si comenzi in valoare de ~1000 lei cu ZERO buget investit.
doctor seo - Agentia OneMedia X Group

Vrei mai multe informatii?

Suntem aici sa-ti sustinem afacerea cu servicii si campanii PPC eficiente. Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectul tau!