Close

Campanii PPC

Cauti o agentie PPC? Agentia OneMedia X Group: servicii de promovare PPC pe Facebook, Instagram, YouTube & Google Ads.

Promovare PPC

Implementam campanii de promovare PPC axate pe cresterea numarului de comenzi si lead-uri.

De ce sa alegi serviciile noastre de PPC?

Livram rezultate care te ajuta sa-ti atingi obiectivele si iti administram conturile, monitorizand constant ofertele afacerii tale si bugetul.

Cum te ajuta promovarea prin reclame PPC?

Reclamele PPC sunt utile pentru promovarea unei afaceri pentru ca pot genera rezultate excelente la costuri relativ mici. Investitiile in campaniile PPC pot fi masurate si impactul acestora poate fi evaluat constant.

Iti oferim: campanii de promovare prin Search Network, promovare in Google prin reteaua de display GDN, campanii de promovare prin continut video (YouTube, Facebook, Instagram), campanii pentru brand awareness si campanii de generare de lead-uri.

promovare campanii ppc pret

Servicii PPC

Agentia OneMedia X Group te ajuta sa ai parte de campanii PPC cu rezultate vizibile.


Consultanta

Agentia OneMedia X Group ofera servicii de consultanta PPC pentru companiile mici si mijlocii, care au bugete reduse si o persoana dedicata careia sa-i oferim consultanta.

Audit

Te ajutam cu un audit al situatiei actuale, analiza concurentei si a publicului tinta. Cu noi vei stii tot ce este important despre campaniile tale de Pay-Per-Click.

Strategie

Strategie Pay-Per-Click de la A la Z. Te ajutam sa targetezi potentialii clienti pe Facebook, Instagram, LinkedIn si YouTube cu reclame si mesaje contextuale livrate la momentul potrivit.

Management

Iti oferim servicii complete de administrare a campaniilor de promovare PPC. Monitorizam si optimizam constant campaniile PPC, dar si livram raportare lunara.

PPC Ads

Propunem strategii inovative de PPC, implementam concursuri si colaborari cu influenceri. Iti crestem audienta, realizam si implementam campanii de promovare PPC pe Facebook, Instagram si YouTube.

Raportare

Analizam rezultatele obtinute, optimizam strategia daca este necesar si iti oferim transparenta prin rapoarte lunare a activitatilor. Cere acum o oferta pentru gestiune campanii PPC.01.

ADMINISTRARE

|Te ajutam sa implementezi campanii PPC eficiente pentru afacerea ta!

02.

Facebook Ads

Te ajutam sa ajungi la potentialii clienti ai afacerii tale prezenti pe Facebook si sa-i convertesti.

03.

Instagram Ads

Instagram Ads, Story Ads sau Influencer Ads – campanii de promovare PPC pentru targetarea potentialilor clienti.

04.

Google Ads

Search, Display sau YouTube Ads – hai sa-ti promovam afacerea in fata potentialilor clienti.